من میتونم بدونه اینکه آبروی خانوادم خدشه دار بشه ازشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #95351760

سلام،
من دختر ۲۲ ساله ای هستم که به شدت از لحاظ روحی تو خونه اذیت میشم، پدر من ۱۰ سالی میشه که فوت کردن و خب برادرای من تعصب بیجایی نسبت به من دارن، اجازه نمیدن سرکار برم و میگن خودمون خرجتو میدیم در صورتی که اینطور نیست من حتی اجازه بیرون رفتن و انجام دادن کارهای شخصی خودم رو هم ندارم، بخاطر یکسری اتفاقات که از سر بچه بازی من باعث شد اعتمادشون نسبت بهم کمرنگ بشه، این حساسیت بیشتر و خب محدودیت هام بیشتر شد، بارها خواستم با مادرم و برادرهام صحبت کنم ولی منو جدی نمیگیرن، اخه منم آدمم دلم میخواد زندگی کنم، دلم میخواد شاد باشم اونا حتی این حق رو از من میگیرن من حتی اجازه اینکه برم پیاده روی رو هم ندارم،حتی مجبورم کردن با کسی که ۹ سال از خودم بزرگتر بود ازدواج کنم و من زیر بار نرفتم و بهم میگن این کارها تا زمانی که تو این خونه هستی ادامه داره، من واقعا خسته شدم، حتی باهام مشاوره خانوادگی هم نمیان، تروخدا بهم بگین چیکار کنم؟مادرم هم از برادرام حمایت میکنه و خب اونم حق داره چون ازشون می‌ترسه
این هم بگم من ۲ بار دست به خودکشی زدم و احساس میکنم افسرده شدم
ازتون خواهش میکنم بهم کمک کنید

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر جرمی اتفاق نیفتاده لذا با توجه به سن قانونی در تصمیم گیری برای زندگی مختار هستید.

با سلام. جرم خاصی از سوی خانواده شما ارتکاب نیافته تا بتوانید علیه ایشان شکایت کنید.

نیازی به شکایت نبوده و اساسا جرمی اتفاق نیفتاده تا امکان شکایت را داشته باشید . مطابق قانون شما به دلیل داشتن سن قانونی میتوانید در خصوص نحوه زندگی خود ، اشتغال ، تحصیل و ....... تصمیم گیری شخصی نمایید و اگر کسی مزاحمتی برای شما ایجاد نمود امکان شکایت را خواهید داشت .