با توجه به اینکه شاکی جلسه تامین مال را نرفته و جلسه اول را هم نیامد چه اتفاقی میافتد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #95348803

سلام وعرض ادب
بنده چکی حدود ۷ سال قبل برای شخصی صادر کرده بودم و پول ایشان را قبل از سررسید تاریخ چک بصورت دستی دادم و چکم را گرفتم و بعد از مدتی به علت تمام شدن دسته چکم همان چک را بصورت ضمانتی برای شخصی دیگر فقط پشت نویسی کردم به این صورت ( مبلغ**** در تاریخ **** صحیح میباشد ) بعد از گذشت ۸ الی ۹ سال از تاریخ سررسید ایشون هیچ شکایتی نکرد تا دو ماه پیش که چک را واگذار کرده به شخص دیگری و شخص دوم از بنده شکایت کرده بعد از رویت تصویر چکم در جسله اول متوجه شدم ( مبلغ عددی داخل کادر را خط زده و مبلغ دیگری نوشته و مبلغ به حروف هم نوشته شده تاریخ عددی را هم خط زده و تاریخ دیگری جایگزین کرده و همینطور تاریخ به حروف و همینطور در وجه را هم حامل کرده با اینکه ته چک را بنده دارم که در وجه آقای*** بوده)همه این موارد با خط دیگری و در روی چک نوشته شده و در پشت چک هم به اینصورت با خط دیگری پشت نویسی شده { مبلغ****معادل**** در تاریخ **** در وجه حامل صحیح میباشد } و اما متنی که بنده آن را پشت نویسی کردم و قبول دارم به اینصورت میباشد ( مبلغ___________در تاریخ **** صحیح میباشد ) جایی که خط صاف کشیدم مبلغ را پاک کرده و در جلسه اول متوجه تمام موارد جعل شده نشدم و فقط ۲ مورد را تشخیص دادم و به قاضی گفتم و بعد از ۵ روز از جلسه اول که کپی چک را بررسی کردم متوجه تمام موارد شدم لایحه ای تنظیم و کپی چک را هم پیوست کردم و قسمت های جعل شده را با رنگ زرد مشخص کردم با توجه به اینکه شاکی جلسه تامین مال را نرفته و جلسه اول را هم نیامد چه اتفاقی میافتد تمام موارد جعل شده با خط دیگری میباشد عذر خواهی میکنم متن طولانی شد و بسیار سپاسگزارم از پاسخگویی شما بزرگ گواران

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام با عنایت به توضیحات دقیق تان در صورت عدم ارائه اصل چک رای به نفع شما صادر می شود ضمن اینکه خواهان چک ها را برابر با اصل نموده باشد می توانید شکایت کیفر ی تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول اقدام نمایید

اخطاری به طرف ارسال میگردد و باید ظرف ۷روز اصل چک را برای کارشناسی ارائه کند در غیر این صورت رای به نفع شما صادر میگردد