آیا می توان استعلام نمود که این سیم کارت در داخل چه گوشی ها با چه سریال نامبر هایی بوده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #95297486

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده با یکی از دوستان قدیمی ام به مشکل خورده ایم و وارد دعوی قضایی شدیم که ایشان در این پرونده به دلیل توهین و افترا و هتک حیثیت بنده نزد خانواده همسرم محکوم می شوند و ایشان اعلام داشتند بنده به ایشان پیامکی داده ام و ایشان را تهدید نمودم و به وی فحاشی کردم در صورتی که بنده این کار را مرتکب نشده ام و بعد از پرس و جو مشخص شد که بنده سیم کارتی به نام خودم دارم که از ابتدا به برادر ایشان داده بودم و وی آن را به دختر خود داده بود و حتی بنده یک بار هم از آن سیم کارت استفاده ننموده بودم و حتی در گوشی نیز وارد نکرده بودم و پرینت پیامک ها گواه این موضوع می باشد و ایشان سیم کارت را از وی گرفته و به خود پیام داده که بنده را محکوم نماید که بنده بعد از اطلاع مبادرت به قطع سیم کارت نمودم علی ایحال با عنایت به این موضوع سوال بنده این است آیا می توان استعلام نمود که این سیم کارت در داخل چه گوشی ها با چه سریال نامبر هایی بوده؟ تا مالکیت گوشی های ارسال کننده پیام مشخص شود یا خیر؟ و در این خصوص راهکار مورد نظری دارید که اثبات کند سیم کارت در ید خود و خانواده ایشان بوده؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قطعا قابل استعلام است.

با سلام
بله اثبات اینکه این سیمکارت در کدام گوشی و با چه سریالی استفاده شده مقدور میباشد که بایستی با دستور مرجع قضایی و ارجاع امر به پلیس فتا مقدور خواهد بود . ( البته موافقت دادگاه بر این امر لازم است ) .