باید چه کار کنم که الان مالیات سنگینی ندهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #95294113

پدری هستم که یک فرزند پسر صغیر ۳ ساله و همسر دارم و از لحاظ قانونی هیچ ورثه دیگری حتی پدر و مادر وجد پدر و مادری ندارم میخواهم اموالم طوری باشد که بعد از من در اختیار همسرم باشد و ایشان تصمیم بگیرد و چون همسر بنده خودش یک پسر بالغ از شوهر سابقش دارد من نمی‌خواهم که به نام ایشان اموالم رو کنم که بعدا پسر وی جزو ورثه شود و می‌خواهم همسرم تمامی امور ملک هایم را به عهده داشته باشد که با صلاحدید ایشان به پسر خودم بعدا بدهد باید چه کار کنم که الان مالیات سنگینی ندهم مثل صلح عمری یا به نام زدن نباشد؟

مشاوره حقوقی مالیات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به نام فرزند خود صلح نمایید و یا به ارث میرسد راهی وجود ندارد

درود
بعد از فوت مورث کلیه ترکه به ورثه خواهد رسید یک هشتم به همسرو مابقی به پسرتون میرسه

در صورت فوت احتمالی چنانچه جد پدری در قید حیات نباشد ، سرپرستی فرزند صغیر به مادر سپرده میشود .
فرزند همسرتان از شوهر قبلی ارث نمی برد .

مگر اینکه بخواهید ارث به همسرتان نرسد چون در هرصورت اگر همسرتان ارث ببرد دو تا فرزندش وارث می شوند

به فرزند خود صلح نمایید و با توجه به این که فرزند دارای جد پدری نیست، مادر قسم فرزند شده و می تواند اموال را مدیریت کند