فروشنده روی دو برگ چک میخواد اقدام کند، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #95280062

با عرض سلام و خسته نباشید من دو عدد چک ۳ میلیون تومانی به یک نفر دادم ضامن رفیقم شدم برای خرید لوازم خانگی که روز چک اول برگشت خورد و دوروز بعد در کارتخوان مغازه فرروشنده مبلغ ۳ میلیون تومان پرداخت شد اما چک رو نداد گفت دست شرکت است یکهفته بعد میدم ماهم از روی اشناییت و اعتماد گفتیم باشه اما نداد چک دوم ماه بعد برگشت خورد که از ۳ میلیون ۷ بار ۲۵۰ هزار تومان نقدی که میشود یک میلیون هفتصد نقدی دریافت کرده فروشنده که رسید ندارم اما شاهد دارم ۳ نفر حالا فروشنده روی دو برگ چک میخاد اقدام کند آیا من هم میتوانم شکایت کنم محکومش کنم با ۳ نفر شاهد؟ رسید کارتخوان هم دارم
لطفا اگر راهی هست راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
روز جلسه رسیدگی با ارایه رسید پرداخت دستگاه کارتخوان و شهادت شهود پرداخت وجه چک را اثبات کنید نیاز به شکایت از طرف شما نیست.