میگه بریم محضر خونه ولی بنچاق نیست؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۷ #95276173

با سلام من موتوری رو خریدم سال ۹۵ و اینکه تو محضر خانه نرفتیم و فقط تعویض پلاک رفتم در ضمن من الان این موتور رو من فروختم خریدارم میگه بریم محضر خونه ولی بونچاق نیستش و نمی‌تونم بفروشم میگم بریم تعویض پلاک پلاک رو به نامت بزنم اگه میشه یه راه حل برام بزارین ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید علیه ایشان و کسی که ستد رسمی بنامشان می باشد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

خریدار باید به طرفیت کسی که سند بنامش هست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد

با دسترسی به مالک اصلی نسبت به انتقال سند موتورسیکلت اقدام نمایید

با سلام . شما و یا خریدار بعدی دادخواست الزام به تنظیم سند تا مالک اولیه را بدهید .

به فرض وجود مدارک موتور شما امکان انتقال سند رو بنام ایشون ندارید چون صاحب سند شخص دیگری ست..راه حل اینه که ابتدا تعویض پلاک کنید سپس از طریق محاکم الزام به تنظیم سند موتور رو از مالک اصلی بخواهید با قید نام خریداران بعدی

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شخصی که موتور را از وی خریده اید، بدهید.

درود بر شما، میتوانید به طرفیت مالک سابق از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید.