مطالبه وجه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳ #95265012

سلام
شرط بندی کردم در سایت پیش بینی فوتبال البته با شماره کارت دوستم پول را واریز کردم
برای یکی از آشنایان نیز شرط انداختم ۴۰ میلیون و در قبال پولم سفته گرفتم پولم نداد رفتم شکایت کردم به شورای حل اختلاف گفت شرط بندی کردیم و سفته را در قبال ان دادم پرونده رفت پیش قاضی الان مبخوام بدونم مشکلی برای من پیش میاد یا نه و پولمو میتونم بگیرم یا نه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قمار و گروبندی باطل و دعاوی راجع به آن مسموع نخواهد بود لیکن دعوای استرداد مبلغ پرداخت شده بر مبنای استفاده بلا جهت و حرمت اکل مال به باطل مسموع است.

اگر موضوع شرط بندی و تحصیل سفته به این دلیل اثبات گردد موضوع مطالبه منتفی خواهد شد .

چون معامله نامشروع است در دادگاه دادخواست عدم استعماع صادر میکند.سفته ها را اجرا بگذار و اسمی از شرط در سایت نیاور

با سلام قمار و گروبندی غیر قانونی و دعاوی مربوط به آن غیر قابل استماع است ولی پول پرداختی را میتوانید مطالبه کنید