من چطور میتونم برعلیه استشهاد ایشان که مورد قبول من نیست اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #95245826

با سلام ، واحد بغل در حیاط ساختمان که ۱۰ واحدی هستیم شروع به فحاشی و توهین به من کردند که ما به گربه ها غذا دادیم و ساختمان کثیف شده است . از وی شکایت به دلیل فحاشی کردیم و به کلانتری محل قسمت مدد کاری ارجاع شدیم ، متاسفانه ایشان بر علیه ما استشهاد تهیه کرده که فقط واحد ما به گربه غذا داده در صورتیکه اینگونه نبوده و بقیه واحدها هم به گربه غذا داده اند ولی با وجود اینکه ما اینکار را نکردیم بر علیه ما اتشهاد تهیه شده . جلسه مددکاری با مراجعه قبلی ایشان به آنجا برعلیه ما بود و اصلا به شکایت ما بخاطر فحاشی رسیدگی نشد و فقط طرف ایشان را گرفتند که کاملا مشهود بود قبلا هماهنگ شده بوده . مجدد برای ما جلسه مدد کاری گذاشتند :
در صورت استشهاد دروغ ، جرم غذا دادن به گربه اصلا چیست؟
تکلیف فحاشی ایشان به من چه میشود؟
به من حتی در جلسه اجازه ندادند که استشهاد رو ببینم ، آیا قانونی است؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگر توهینی انجام شده طرح شکایت نمایید

غذا دادن به حیوان جرم نیست.شکایتتان دایر بررفحاشی را در دادسرا پیگیری نمایید