تصرف در کوچه بن بست و مسدود کردن نمای منزل قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۹۷ #95223

با سلام
اینجانب دارای یک باب منزل مسکونی در کوچه بن بست میباشم به این صورت که قطعه یکی مانده از دو طرف کوچه به آخر مطلق به بنده و همسایه روبرو میباشد.همسایه بنده که ساکن آخرین منزل کوچه است و درب ورودیش از انتهای کوچه روبروی ورودی کوچه باز میشود اقدام به جلوکشیدن درب ورودی خود به اندازه یک متر و تصرف کوچه کرده همچنین قسمتی از دیوار بنده و همسایه روبروی بنده را تصرف کرده و نمای منزل بنده را مسدود کرده.تصویر کروکی منزل را تقدیم میکنم:
آیا میتوانم نسبت به عقب کشی قسمت متصرف شده اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ابتدا باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و تامین دلیل بگیرید سپس برای شکایت علیه ایشان اقدام کنید.