فروش اموال ورثه بدون تقسیم بندی و خرید سهام بصورت پراکنده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۷ #95209

سلام
ما 7برادروخواهرهستیم 3خواهرو4برادر، مادرمان 4سال پیش فوت کردند از ایشان یک خانه بجامانده اموال ایشان تقسیم نشده برادرزن من (که جزو وراث نیست) ادعا میکندکه من 4سهم از وراث را که یکی دختره و بقیه پسرها را خریدم وهنوزقبض وسندفروش راکه ما ازآن بی خبریم راندیدیم و مابقی سهم وراث را هم به حال خود رها میکنندکه با این کار ارزش ریالی مال کاهش پیدا میکند میشه راهنماییم کنیدمن سهم ملکی از خانه نمیخواهم من سهم خود را بصورت پول میخواهم ولی برادرزن من سهم من و خواهرم را نمیخرد

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا که اعتنایی به ادعای ایشان نداشته باشید تا خودشان وارد عمل شوند و در صورت وجود مدارک آنرا ارائه دهند.

ثانیا. ابتدا باید تقسیم اموال صورت گیرد سپس برای دستور فروش ملک مشاع و .... اقدام کرد.