آیا میتوانم از برادرانم به جرم اینکه بدون انحصار وراثت اقدام به گرفتن سند کرده اند شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #95201302

با سلام وخسته نباشید
بعد از فوت پدر من و در زمان زنده بودن مادرم حدود دوازده سال پیش برادرانم بدون انحصار وراثت اقدام به گرفتن سند برای زمین خانه ی پدری در روستا میکنند و برای برادر بزرگترم دو سند مجاز و برای برادر کوچکم دو سند مجزا صادر میشود خواهر بزرگتر از من هم اقدام به گرفتن سند میکند من و خواهر کوچکترم بدون زمین میمانیم چون آن زمان شکایت کردن از برادر جایز نبود من از برادرم خواستم تا ۳۰۰ را به من انتقال دهد که برادرم یک تکه از زمین را به صورت مشاع به من انتقال داد به صورت سند تک برگی ولی اکنون بعد از گذشت چند سال که قصد فروش زمین را دارم به من اجازه فروش نمی‌دهد آیا میتوانم از برادرانم به جرم اینکه بدون انحصار وراثت اقدام به گرفتن سند کرده اند شکایت کنم و دادگاه برای ان ها چه حکمی صادر میکند تکلیف خانه ای که ان ها برای خود در آن زمین ساخته اند چه میشود و همچنین خانه پدری که ان ها همان زمان تخریب کرده اند ممنونم از پاسخ شما.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام اگر مجزا سند گرفته باشد مطمئن باشید خو اقدام به انحصار وراثت نموده در غیر اینصورت از ثبت شکایت نمایید

بله می توانید بر علیه سایر وراث اقدام کنید.

سلام بله شما میتوانید بر علیه سایر وراث اقامه دعوی نمایید.

با سلام
بله شما میتوانید بر علیه سایر وراث اقامه دعوی نمایید و نیز کلیه سهم الارث خود را از انان مطالبه نمایید .