روز دادگاه هر سه نفر باید بریم یا فقط اون که گردن گرفته باید بره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۰ #95177228

با سلام،من به همراه سه نفر از دوستان مقدار یک لیتر مشروب دست ساز گرفتن،یک شب بازداشت کلانتری بودیم،داخل کلانتری هیچ کدوم گردن نگرفتیم،شب پیش قاضی کشیک هم نگفتیم مال کدوممونه،فرداش رفتیم دادسرا،پیش بازپرس یکی از دوستامون گردن گرفت،بازپرس گفت شما آزاد،اون یه نفر هم ده تومن وثیقه گذاشت آزاد شد،یک ساعت بعدش برای هممون اس ام اس اومد که پرونده ی شما به فلان شعبه ارجاع و بایگانی شد،حالا میخام بدونم روز دادگاه هر سه نفر باید بریم یا فقط اون که گردن گرفته باید بره؟پای ما هم گیره فعلا؟ در ضمن نخورده بودیم،تست الکل صفر بود،با تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فقدان ادله اثباتی علیه شما، قاعدتا مشمول قرار منع تعقیب خواهید شد و مجازاتی برایتان در نظر گرفته نمی شود. اما به هر حال چنانچه به مرجع قضایی احضار شوید، بایستی حضور یافته و در دفاع از اتهام انتسابی، آن را انکار نمایید.

با درود نمی‌توان به طور صد درصد نتیجه را حدس زد قاعدتا آن کس که اقرار کرده مجرم شناخته خواهد شد، لیکن اگر به شما ابلاغ شد مراجعه کنید.

منتظر پیامک بعدی باشید در پیامک بعدی مشخص می شود نیازی به حضور شما بوده یا بدون حضور شما رای صادر شده است .

سلام اگر براتون اخطار اومده حتما در دادگاه حاضر شوید و از خود دفاع کنید

سلام باتوجه به اینکه پرونده به اسم هر سه نفر ثبت شده است پیامک ارجاع پرونده ب شعبه ارسال خواهد شد درصورت ابلاغ وقت رسیدگی در جلسه حاضر شوید

درود بر شما، بهتر است در جلسه حاضر شده و با استناد به مدارک و مستندات موجود از خویش دفاع کنید.

فقط اون شخصی که برعهده گرفته