در روند شکایت از ایشان هستم، حق و حقوق پرداخت نشده چقدره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۲ #95142126

سلام. بنده به مدت سه سال در یک شرکت خصوصی کار کردم (سال ۹۶،۹۷و ۹۸) در طول این مدت، کارفرما هیچ قراردادی رو با من بطور رسمی ثبت نکرد و در این مدت هیچ گونه وجه (مانند عیدی و سنوات، حق مسکن، حق عائله مندی، اضافه کار و مرخصی) به جز حقوقی که در ابتدا بصورت شفاهی تعیین کردند پرداخت نکردند.
حالا من در روند شکایت از ایشان هستم، مدارک مورد نیاز اداره کار هم دارم. خواستم بدونم این حق و حقوق پرداخت نشده چقدره حدودا با ذکر جزئیات که من نسبت به آن اگهی داشته باشم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام.
اولا رابطه کاری خود را باید اثبات نمایید که با حق بیمه واریز شده و یا اسناد مالی که از بانک تهیه می کنید این اتفاق می تواند بیافتد.
ثانیا محاسبه های مالی بر طبق موارد زیر است:
- سه سال سنوات بر مبنای سال ۹۹ حدود ۶ میلیون تومان
-۷ میلیون تومان عیدی و سنوات سه سال گذشته
- حق عایله مندی یا اولاد با توجه به ننوشتن تعداد فرزندان نمی توانم دقیق عرض کنم منتهی با دو فرزند حدود ۱۰ میلیون تومان
-اضافه کاری را باید بر اساس اسناد شرکت یا اسناد دیگر اثبات نمایید که محاسبه شود
- مانده مرخصی نیز اگر داشته باشید باید محاسبه شود.
در هر صورت پیشنهاد می کنم مشاوره تلفنی ای داشته باشید تا به صورت دقیق تری حضورتان اعلام کنم.
موفق باشید.
مهدی یزدیان

با سلام
در هیات تشخیص اداره کار بدوا اثبات رابطه کارگری وکارفرمایی با کارگر است، پس از اثبات امر کارفرما باید ثابت کند که حق و حقوق خواسته شده در دادخواست را به کارگر نموده است، یکی از راههای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی ارائه درخواست به اداره بیمه است که سوابق بیمه احراز گردد تا بتوان رابطه کارگری و کارفرمایی را ثابت نمود