آیا میتوانم حضانت فرزندان را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #95138305

با سلام
یکسال پیش از همسرم جدا شدم و حضانت فرزندانم رو که ده ساله و ۱۶ ساله هستند به همسرم دادم و حالا متوجه شدم که همسر سابقم از صبح تا عصر ساعت ۶ غروب محل کار هستند و دختران من تنها در منزل هستند و نگران آنها هستم.
آیا میتوانم حضانت آنها رو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بحث حضانت منتفی است چون به سن بلوغ رسیده اند بهتر است با توجه به شرایط خاص دختران و نیاز به مراقبت در خواست خود را ازدادگاه مبنی بر انتخاب محل زندگی از ایشان پرسیده شود و در صورتی که ایشان بخواهند با شما باشند دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت
و پدر ملزم به دادن نفقه این دو نیز هست
موفق باشید

تعیین حضانت در مورد فرزندانتان منتفی است. خوشان می توانند تصمیم بگیرند با چه کسی زندگی کنند.

آنها با توجه به سن تحت حضانت نیستند. و حق انتخاب محل زندگی را دارند

با توجه به اینکه فرزندان شما دخترات ۱۰و ۱۶ ساله هستند وبا توجه سن بلوغ در دختران ۹ سال قمری میباشد حضانت در حال حاضر معنایی نداشته و فرزندان شما بالغ هستند و خودشان میتوانند انتخاب کنند که نزد کدام یک از والدین زندگی کنند .