چه جوری می تونم برای تعویض شناسنامه بدون ذکر نام همسر سابق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۷ #95126283

من جدا شدم، الان می خوام شناسنامه رو تعویض کنم. تو سند طلاق فقط ذکر شده زوجه باردار نیست و اشاره ای به دوشیزه بودن نکردن الان چه جوری می تونم برای تعویض شناسنامه اقدام کنم
باید اول برم ثبت احوال؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنای شناسنامه درج نخواهد شد.

باسلام
به باردار یا نبودن یا عدم باکره بودن دخالتی ندارد
شما میتوانید با مراجعه به نزدیکترین دفتر پیشخوان درخواست شناسنامه جدید بدون درج نام همسر نمایید

ماده ۳۳ قانون ثبت احوال
کل وقایع ازدواج و طلاق یا وفات زوج یا زوجه و رجوع و بذل مدت و فسخ نکاح باید در دفا‌تر ثبت کل وقایع ثبت شود ولی در شناسنامه به شرح زیر انعکاس خواهد یافت. در المثنای شناسنامه زن یا مرد آخرین نکاح و طلاق یا بذل مدت و در صورت تعدد زوجات آن تعداد ازدواج که به قوت خود باقی است منعکس خواهد شد.

ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنای شناسنامه درج نخواهد شد.

فقط در صورت غیر مدخوله بودن یا ازواج مجدد نام طرفین از شناسنامه محو می شود

طبق قانون باید در رای طلاق صراحتا ذکر شده باشد طلاق بائن غیر مدخوله تا امکان تعویض و حذف اسم شوهر سابق وجود داشته باشد.