گرفتن مهلت برای پرداخت پیش قسط چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴ #95115197

شوهر من در دادگاه بدوی و تجدید نظر به پرداخت ۱۵ سکه پیش و هر هشت ماه یک سکه محکوم شد و شوهر من با ارائه درخواست عدم توانایی در پرداخت یکجا پیش قسط با دادن ۳ سکه برای ۱۲ سکه مابقی از معاون دادگستری مهلت دو ماه را گرفته است.
۱- آیا معاون دادگستری می تواند مهلت بدهد یا قاضی پرونده این مهلت را باید بدهد
۲-و در ارائه مهلت نظر زوجه ملاک است یا خیر
۳-و بعد از اتمام مهلت باز زوج می تواند مهلت دیگری بگیرد یا خیر در ضمن خونه پدر شوهر من بعنوان ضمانت در پرونده است.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قاضی پرونده باید مهلت دهد و معاون دادگستری چنین حقی ندارد قاضی بر اساس مستندات و تشخیص خود عمل می کند و نیازی به رضایت زوجه در خصوص مهلت نیست

با سلام
تعیین پیش قسط با توجه به وضعیت اقتصادی مدعی اعسار تعیین میشود و فرض بر این است که توانایی پرداخت این میزان وحود دارد
معاون دادگستری چنین اختیاری ندارد و میتوانید از ایشان در دادگاه عالی انتظامی قضات شکایت کنید
تعدیل میزان اقساط مطابق قانون دارای تشریفات خاص خود و پس از تشکیل جلسه و استماع اظهارات هر دو طرف است و اقدام صورت گرفته بر خلاف قانون است
با تشکر