در صورتی که فرزند خونده زودتر از والدین فوت کنه این اموال چی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #95105367

سلام سه تا سوال داشتم

اولی خانواده ای فرزند خونده دارن تموم اموال با صلح نامه عمری به فرزند خونده انتقال دادن.

در صورتی که فرزند خونده زودتر از والدین فوت کنه این اموال چی میشه؟

در صورتی که فرزند خونده خودش بچه و همسر داره.

سوال دومم اینه در صورتی که اسم فرزند خونده در شناسنامه باشد و بعد از فوت والدین وراث درخواست ارث نکنن.

فرزند خونده می تونه انحصار وراثت انجام بده و‌ اموال پدر و مادرش را بگیره؟

آیا قانون جلوش میگیره؟

چطور متوجه این موضوع میشن؟

سومی اگه موقع انحصار وراثت مدعی پیدا بشه، دادگاه چطور ثابت میکنه که اسمی که داخل شناسنامه هست فرزند خونده هست؟

این خانواده این بچه رو از پرورشگاه نگرفتن، بچه از یکی از اقوام‌ گرفتن و به اسم خودشون تو شناسنامه زدن.

دادگاه در اینصورت چکار میکنه؟

مرررسی

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولی خانواده ای فرزند خونده دارن تموم اموال با صلح نامه عمری به فرزند خونده انتقال دادن.

در صورتی که فرزند خونده زودتر از والدین فوت کنه این اموال چی میشه؟
به والدین بر خواهد گشت در این خصوص قانون خاص وجود دارد

در صورتی که فرزند خونده خودش بچه و همسر داره.

سوال دومم اینه در صورتی که اسم فرزند خونده در شناسنامه باشد و بعد از فوت والدین وراث درخواست ارث نکنن.

فرزند خونده می تونه انحصار وراثت انجام بده و‌ اموال پدر و مادرش را بگیره؟

خیر فرزند خوانده ارث نمی برد
آیا قانون جلوش میگیره؟
بله
چطور متوجه این موضوع میشن؟

تنها راهش یا شهادت شهود و یا مدارک محکمه پسند و در آخر تست دی ان ای هست
سومی اگه موقع انحصار وراثت مدعی پیدا بشه، دادگاه چطور ثابت میکنه که اسمی که داخل شناسنامه هست فرزند خونده هست؟

تنها راهش یا شهادت شهود و یا مدارک محکمه پسند و در آخر تست دی ان ای هست

این خانواده این بچه رو از پرورشگاه نگرفتن، بچه از یکی از اقوام‌ گرفتن و به اسم خودشون تو شناسنامه زدن.

دادگاه در اینصورت چکار میکنه؟

در جواب سوالات فوق تغییری ایجاد نمی شود

با سلام همانطور که مطلع هستید فرزندخوانده ارث نمی برد ،اما در فرض مطروحه که سایر وراث اعتراضی نکنند و ارث به ایشان برسذ،این فرض قابل تحقق است اما در اینده ام اگر هریک از وراث متوجه بشوند می توانند ازشما شکایت کنند،می توانید صلح کنید به فرزندخوانده و ذکر گرددکه فرزند و همسر ایشان هم در صورت فوت ایشان جانشین او خواهند بود

تسمه تعالی : اموال فرزند خوانده به سرپرستان آن میرسد و در صورت داشتن فرزندو همسر با حکم حجاکم شرع به فرزند و همسر او میرسد که لزوم رسیدن ارث به فرزند و همسر داشتن استطاعت مالی و عدم نیاز پدر و مادر ادعیایی ست.
ج ۲) اسم در شناسنامه بودن ملاک و اساس توارث نیست و ارث نمیبرد و نمیتواند مدعی گردد . با ادعای وراث واقعی و یا اقرار خود فرزند خوانده و یا ارائه مدارک توسط ثالث .
ج ۳) دادگاه برای کشف واقعیت در این مورد تکلیفی ندارد .و فقط در صورت داشتن مدعی رسیدگی میکند .
جهت اطلاعات بیشتر عرض میکنم : و البته این نکته هم خدمتتان عرض کنم در صورت نداشتن وارث از ناحیه والدین حکمی ارثیه به حاکم شرع داده میشود و در صورت نیاز فرزند خوانده به تشخیص حاکم شرع ارثیه به او داده میشود.

از سوالات شما بسیار ممنونم . بسیار سوال خوب و عالی و از جمله سوالاتیست که من واقعا امتیاز صد بهش میدم . و بسسیار مایل بودم فلسفه فرزند خواندگی و رابطه توارث این نوع ارتباطات سببی رو شرح بدم اما از حوصله جمعی خارج ست . مجددا تشکر میکنم از سوال بسیار عالی شما دوست گرامی