روش جلوگیری از طلاق خانومم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #95094024

من ۲ سال پیش اعتیاد داشتم و ترکش کردم خانومم به هم دلیل رفتن به خانه پدرش و درخواست طلاق دادن، بعد از ترخیص و مرکز ترک اعتیاد، با مادرم رفتیم و کلی خواهش که برگرد، که فقط با دادن حق طلاق در صورت مصرف دوباره مواد به ایشان برگشتن به خانه، طی این ۲ سال با کوچکترین بحث با این برگه من تهدید می‌کرد که الان به بهانه‌ی که من در حال مصرف هستم، به دادگاه رفته و درخواست طلاق داده، چه مراحلی پیشه روش هست من باید برای نباختن در این موضوع و جلو طلاق رو بگیرم بخاطر پسرم که ۴سالش هست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به فرمایش شما ، حق طلاق در قبال مصرف مواد را به زوجه داده اید و توافق نموده اید و زوجه زمانی میتوانید اقدام به طلاق نماید که شما دوباره به مصرف مواد روی بیاورید .و این امر بایستی با معرفی شما به پزشکی قانونی انجام گیرد .