چطور باید ملک رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۳ #95092532

با سلام بنده یک باب مغازه رو ۶ سال پیش به شخصی طی مبایعانه فروختم خردار هیچ اقدامی در خصوص تعین تکلیف پلاک انجام نداد بند سال ۹۷ اظهارنامه فرستادم با گذش توجه یکسان از ارسال اظهار نامه مجددا اقدمی از طرف خریدار صورت نگرفت منم سند رو به نام پسر ۶ ساله ام زدم ملک رو در سابه ۹۳ تحویل دادم العان دست مستاجره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در این خصوص باید گفت که شما مال غیر را فروخته ایدچند سوال میکنم ۱ اینکه شما بیع رو پذیروفتید و با توجه به ارسال اظهار نامه خود اقرار به قبول بیع نموده اید و در هر زمان خریدار اکر به مراجع قضایی مراجعه نماید و علیه شما فروش مال غیر شکایت نماید ۲ ملک مورد نظر در تصرف چه کسی است ۳ شما در ابتدا باید از زنده بودن آن شخص مطمئن شوید در صورت فوت ورثه رو طرف دعوی قرار داده و دادخواست تنظیم سند رو ارائه دهید