آیا با این سیلی که من بهشون زدم دادگاه حق طلاق رو به ایشون میده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #95037039

سلام
خسته ‌نباشین
من به یکی از همکلاسی هام که دختر بود و داخل گروه تلگرامی همون درس بود و استاد ایشون رو به عنوان نماینده خودش در گروه معرفی کرده بودند پیام داده بود:
سلام
ببخشید امتحان ۲۴ تیر ساعت ۱۱ هست
ایشون هم جواب داده بودند بله
حالا خانمم این پیام رو دید و حتی با اون دختر هم تماس گرفتن و ایشون هم همین پیام رو‌ واسش خوندن ولی خانمم خیلی عصبانی شده بود و گوشی منو برداشت زد تو دیوار
بعدم شروع کرد به کتک زدن من این وسط از شدت ضربات ایشون منم یه سیلی به ایشون زدم و حالا خانمم رفته پزشک قانونی و ازم شکایت کرده حالا سوال اولم اینه که آیا با این سیلی که من بهشون زدم داداگاه حق طلاق رو به ایشون میده؟
سوال دومم اینه که آیا میتونه ثابت کنه من زدمش در صورتی که هیچ شاهدی نیست؟
سوال سومم اینه که آیا خانوادش با توجه به این که شاهد ماجرا نبودن آیا میتونن تو داداگاه شهادت بدن که من زدمش؟
همون موقع که این اتفاق افتاد خانمم زنگ زد به برادرش و گفت که من زدمش و اونم به سرعت اومد دم خونه من و در باز بود و به زور و بدون اجازه وارد خانه من شد و گلوی من رو ‌گرفت و چسبوندم به دیوار و منو تحدید به مرگ کرد و چند تا ضربه به بازوی سمت راستم زد که رفتم پزشک قانونی نشون دادم و ازش شکایت کردم
همسایه پایینی هم شاهد ماجرا بود که برادرش به همراه خامش به زور وارد خانه من شدن و منو زدن
حالا به عنوان سوال چهارم آیا من دستم به جایی بنده و این تاثیری در پرونده داره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.به صرف یک سیلی زدن به صورت اتفاقی حقی برای وی جهت قبول شدن دادخواست طلاق ایجاد نمی کند و زدن وی باید مستمر باشد و چند مرتبه اتفاق بیفتد که عسر و حرج وی ثابت شود.اگر شما انکار کنید و جای سیلی معلوم نباشد به راحتی اثبات نمی شود.ولی توصیه میکنم به نحوی رضایت خانمتون رو جلب کنید و از شکایت خودتون هم صرف نظر کنید چرا که هیچ چیزی بهتر از زندگی آرام و بی دغدغه و به دور از دشمنی نیست.