با توجه به این شرایط آیا دیه ای بهش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۲ #94986223

پدر زن بنده میزنه گوش زن بنده رو کر میکنه نمیدونم کر شده یا نه ولی اسیب دیده بعد من از همه چی بی خبر زنم بهم گفت بیا یه برگه با حضور چند نفر از شاهدین بده که من زدم و گوششم درست میکنم. ناگفته نماند که همسر بنده سر خونه و زندگیش نمیومد منم گفتم که این برگه رو بدم چیزی نمیشع گوشش که مشکلی نداره تا بیاد من نامه رو دادم امضا و اثر انگشت و چند نفر از شاهدین بعدش اون رفته شکایت کرده!!! ولی تو پیامک بعدا بهم گفت که ممنونم از اینکه حرف منو گوش دادی و گفتی من زدم و خودش میگه که پدرش زده اما متاسفانه خط به اسم من هست که رو گوشیشه واینکه الان میگه من اون پیامک رو نزدم و یه برگه با امضا و اثر انگشتش نوشته که پدرش زده الانم اونم انکار میکنه الان با توجه به این شرایط ایا دیه ای بهش تعلق میگیره هرچند نامه پزشکی قانونی داره و من این برگه که اعتراف کرده و پیامک هارو دارم میتونم بی گناهی خودمو ثابت کنم؟؟ و ایا اون میتونه اگه ثابتش کنه حق طلاق را بگیره؟؟ بعدش بنده طلبه هستم متاسفانه گیر ادم نااهل افتادم پدرش بارها بنده را مورد ضرب و شتم قرار داده هرچند یه زخم جزئی هم برداشته دستم و منم شکایت کردم ازشون و بارها با تهدید چاقو ازم پول گرفته والانکه پول نداشتم خانم منو زده که ازم دیه بگیره و خیلی راحتم قسم میخورن! ابروی بنده رو همه جا برده ایا میتونم ازش شکایت اعاده حیثیت کنم و مجازات بشن؟؟ باید چکارای انجام بدم توروخدا کمکم کنین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما قبل از اینکه اقرار کنی ومدرک دست خانمت بدهی مشورت می کردی شما نامه رو دادی امضا و اثر انگشت و چند نفر از شاهدین آن تایید کردن آیا در دادگاه هم می گوید پدرش زدش پس چرا شاکی شده خودت گول نزن هم می تواند دیه بگیرد وهم به استنا همان رای حق طلاق بگیرد اعتراف درزمان رسیدگی مهم ممکن اعتراف هم به خاطر گول زدن شما بوده است