اطلاع پیدا کردیم که ملک سند ندارد؛ آیا میتونم شکایت کنم و خسارت بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۷ #94909113

موجر هنگام عقد قرارداد گفته که ملک مورد اجاره ۱۰۰ متر است و بنگاه هم به دروغ به ما گفت سند را دیده است اما الان اطلاع پیدا کردیم که ملک سند ندارد و متراژ خانه هم ۸۵ متر است آیا میتونم شکایت کنم و خسارت بگیرم؟ اگر بله از چه طریقی باید اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه حق فسخ پیش بینی شده باشد میتوانید اجاره را فسخ و درخواست مطالبه خسارت علیه طرف مقابل مطرح نمایید

با سلام
در صورت اثبات امر ، شما میتوانید اقدام به فسخ اجاره نامه نمایید

چنانچه حق فسخ پیش بینی شده قابل فسخ است و میتوانید علیه موجر دادخواست تقدیم نمایید

با سلام و احترام
در قرارداد شما چه شرایطی قید شده است
تامین دلیل بگیرید سپس در صورت مغایرت متراژ دادخواست دهید

با سلام
اگر در اجاره نامه ذکر شده که ملک سند دارد و ۱۰۰ متر است.
اگر حق فسخ پیش بینی شده قابل فسخ است
همچنین میتوانید علیه موجر دادخواست دهید

سلام
ابتدا میبایست دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید و با توجه به نظریه کارشناس اقدام نمایید