آیا اگر مدارکم را نزد قاضی اجرای احکام ببرم او می‌تواند به استناد قانون ۴ ماه مرا تعلیق نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #94904714

به جرم یک و نیم گرم شیشه در دادگاه بدوی محکوم شدم به دو سال حبس تعزیری و ۳۶ ضربه شلاق و سیزده میلیون ریال جریمه نقدی که یک سال و نیم از حبس و کل شلاق به مدت دو سال تعلیق شد یعنی من باید متحمل ۶ ماه حبس شوم. بعد از صدور رای مدرک پزشکی که مربوط به کمسیون پزشکی دوران خدمتم بود را پیدا کردم و به همراه تمامی سوابق و افتخارات هنری ام نزد قاضی بدوی رفتم و درخواست کردم ۶ ماه دیگر را تعلیق کند ولی قاضی اظهار داشت در این مرحله و بعد از صدور رای دیگر کاری نمی‌تواند بکند. تسلیم به رای شدم و یک چهارم تخفیف گرفتم یعنی باید ۴ ماه و نیم حبس بروم که شرایطش را ندارم
سوال:
آیا اگر مدارکم را نزد قاضی اجرای احکام ببرم او می‌تواند به استناد قانون یا تبصره ای ۴ ماه مرا تعلیق کند یا کاری کند که حبس نروم
با تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قاضی اجرای احکام موظف به اجرای رای صادره است

خیر اجرای احکام صرفا حکم را اجرا می کند لذا شما می توانید با تحمل حبس پس از سه مشمول آزادی مشروط شوید

با سلام
میتوانید با تحمل یک سوم از حبس صادر شده ، از آزادی مشروط استفاده نمایید .

سلام . قاضی اجرای احکام فقط اجرای حکم می کند .