آیا مزاحمت همسایه ارزش شکایت کردن دارد یا معمولا بازدارنده نیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۵ #94883820

با عرض سلام و خسته نباشید
همسایه ما اکثرا با انواع مختلف سرو صدا تا ساعت ۴ صبح ایجاد مزاحمت و سلب آسایش می کند.
تقریبا تمام ساختمان از سروصدای این همسایه آسایش ندارند.
پس از اوبات در مراجع قضایی چه مجازاتی برای سلب آسایش در نظر گرفته شده؟
ممنون از شما.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بحث رفع مزاحمت که کاملا حق شما است و با طرح در دادگاه با توجه به شاهدانی که دارید مسلما به نفع شما خواهد شد

اما اینکه آیا این رفع مزاحمت جنبه کیفری دارد یا حقوقی بحثی بسیار ظریف است
زیرا قدر متییقن مزاحمت حقوقی ایجاد شده و ایشان ملزم به رفع مزاحمت هستند زیرا در مزاحمت حقوقی نیازی به قصد فرد مزاحم نیست
اما اثبات اینکه ایشان در ایجاد مزاحمت خود بیش از آنچیزی که حق خود در بهره برداری از منزل شخصی اش بوده استفاده کرده است و اینکه ایشان سوء نیت داشته است امری است که به نظر اثباتش بسیار سخت است و بعید است مورد رای قرار گیرد
علی ای حال آنچه مهم است بازگشت آرامش به منزل شما و همسایگانتان است که به همان طرح دعوای مزاحمت حقوقی هم حاصل می شود
موفق باشید

سلام در صورت اثبات امر، متهم به حبس یا شلاق حسب نظر قاضی محکوم میشود

با سلام بابت این موضوع بدوا با تذکر شفاهی و در مرحله بعد با تذکر کتبی با امضای همسایگان و در مرحله بعد با تهیه استشهاد از کلیه همسایگان الزام همسایه به رفع مزاحمت را دادخواست دهید.

هرکسی که موجب آزار و اذیت مردم شود و با سروصدای خود یا دستگاه‌های تولیدکننده صدا، آرامش مردم را برهم زند یا مانع ادامه کار مردم شود، براساس قانون مجازات اسلامی به حبس سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد و براساس صلاحدید قاضی پرونده، مجازات شلاق هم شامل او خواهد بود.

سلام
شما می توانید با اخذ استشهادیه از ساکنین بابت مزاحمت و سلب آسایش از همسایه مزبور شکایت کنید مجازات آن هم علاوه بر الزام به رفع مزاحمت جزای نقدی خواهد بود.