آیا با وجود اینکه اسم من در ابلاغیه نیست باز هم شکایت شامل ملکم میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷ #94874454

با سلام
سه ماهی هست که ملکی را خریده ام و سند تک برگ و وضعیت ملک طلق است الان یک شکایت از کل مجتمع ۸۰ واحدی که یک واحد ان را خریده ام امده مبنی بر اینکه ۹ سال پیش که این مجتمع را میساختند آقای ------------------امتیاز ۳ واحد را خریده ولی وقتی به تعاونی و هیات مدیره برای تحویل ملک مراجعه میکنه هیچ واحد خالی نداشته که به ایشان تحویل دهند همچنین این اقا طی این ۹ سال قبلا هم شکایت کرده و اجراییه حکم به نفع خودش و به محکومیت اسامی هیات مدیره و تعاونی ملک در دست دارد ولی برای اجرا نرفته الان ابلاغیه ابطال سند برای همه ۸۰ واحد اومده و ملک بنده هم به نام مالک قبلی در ابلاغیه ذکر شده حال سوالم این هستش که آیا با وجود اینکه اسم من در ابلاغیه نیست باز هم شکایت شامل ملکم میشه؟و اینکه در جلسه دادگاه چکار کنم که ابطال سند نشه زیرا که قبلا هیات مدیره و تعاونی محکوم به پرداخت شده ان

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توضیحات، شما هم میتوانید به طرفیت فروشنده طرح دعوی کنید و ضرر و زیان و حقوق خود را مطالبه نمایید.

بله امکان ابطال سندشماوجود دارد

سلام
قطعا دعوای مطروحه با حقوق شما در ملک مزبور مرتبط است. بنابراین برای این که از تضییع حقتان جلوگیری شود و بتوانید در دادگاه از خود دفاع نمایید، می توانید در دعوای فعلی ورود ثالث نمایید. در دفاعیات خود مسئله تلف حکمی را شاید بتوانید مطرح نمایید. البته در نهایت، شیوه دفاع بستگی به محتویات پرونده و مستندات شما خواهد داشت.

بله شما هم میتوانید به طرفیت فروشنده اقامه دعوی کرده و ضرر و زیان و حقوق خویش را مطالبه نمایید

مهم سند مالکیت است و در ابلاغیه نیز نام مالک قبلی ذکر شده است لذا شما می توانید علیه فروشنده اقامه دعوی مبنی بر مطالبه ضرر وزیان نمایید

با سلام
در صورت اثبات ادعا از سوی شاکی ، حکم بر ابطال سند از سوی دادگاه صادر میشود و شما نیز میتوانید به طرفیت مالک ( فروشنده ) اقامه دعوی و مطالبه حق و حقوق خویش نمایید

سلام بله اگر مشخصات ملک شما باشد به شما هم ارتباط دارد و شما در صورت ابطال می توانید از مالک قبلی و هیات مدیره شکیت نمایید و مطالبه ضررو زیان نمایید