میخواهم مقداری از ملکم را یک مغازه با متراژ ۲۵ متر ایجاد کنم آیا امکان دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #94850267

با سلام؛
من ملکی دارم کلنگی و با سند ثبتی و مسکونی به متراژ ۱۱۰ متر حال میخواهم مقداری از ملکم را یک مغازه با متراژ ۲۵ متر ایجاد کنم آیا امکان دارد و شهرداری قبول میکند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که از لحاظ محل و معبر مورد تایید شهرداری قرار بگیرد امکان پذیر است . شهرداری برای تغییر کاربری مبلغی بر اساس جداول موجود معین کرده و پس از پرداخت میتوانید نامه شهرداری را دریافت و در اداره ثبت اقدام به تغییر کاربری سند نمایید .
ار آنجا که ضوابط تغییر کاربری هر منطقه با منطقه دیگر فرق میکند ، باید از شهرداری منطقه خود پیرامون ضوابط سئوال کنید .

دوست عزیز باسلام
در شرایط فعلی که شهرداری ها از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نیستند؛ بله امکان پذیر است. به دفاتر خدمات نوسازی مراجعه نمایید و درخواست تغییر کاربری از مسکونی به تجاری را ارائه نمایید و پیش از آن باید عوارض آن را در شهرداری پرداخت کنید.( اگر در بهمن ماه اقدام نمایید می توانید از تخفیفات شهرداری نیز هرچند اندک است استفاده نمایید).
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام