آزمایش واژینیسموسی چگونه در پزشکی قانونی اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۹۲ #94764

سلام
من (زوجه )تقاضای طلاق دادم
بعلت عسر و حرج باکره بودن بعد حدود 2 سال از زندگی مشترک
اعتیاد به شیشه زوج(دادگاه ارذیبهشت ابلاغیه دادن برای فرستادنشون به پزشکی قانونی و ایشون اواخر تیر ماه مراجعه کردن و فقط ازمایش ادارا گرفتن و در نامه پزشکی قانونی قید شده فقط 48 تا 72 ساعت مصرف قبل نشون میده. و جواب منفی بوده)
من هم در اردیبهشت برای سلامت پرده بکارت فرستادن پزشکی قانونی (گواهی سلامت برای دادگاه گرفتم)
الان با اعتراض من که ایشان بعد دو ماه مراجعه کردن به پزشکی قانونی و نظر قاضی مبنی برچرا یی و علت بعد 2 سال باکره هستم قرار شد ایشان به همراهی من دوباره به پزشکی قانونی فرستاده بشن و در صورت لزوم من هم معاینه بشم
من قبل مراجعه به پزشک قانونی دفعه اول پیش سه پزشک برای سلامت پرده بکارت معاینه شدم
و یکی از انها به من گفت واژینیسموس نیستم(در حد همون معاینه پرده بکارت)
فقط 7 ماه بعد ازدواجم برای معاینه عادی به یک پزشک زنان مراجعه کردم(البته استرس فراون داشتم چون میدونستم باکره هستم واز اینکه دکترم متوجه بشه خجالت میکشیدم) به من گفت واژینیسموس هستی تا قبل اون من اصلا این اصطلاع نشنیده بودم و عدم رابطه با همسرم عدم تمایل ایشان و بهانه اوردن برای رابطه بود
حالا می خواهم بدونم پزشکی قانونی چه معاینه ا برای تشخیص واژینیسموسی انجام میده که پرده بکارت هم اسیب نبینه؟
یه سوال دیگه
اگر حکم دادگاه اولیه برای درخواست طلاق من رد شد من قبل تجدید نظر می توانم در خواستم پس بگیرم تا دوباره درخواست طلاق بدم
من یه دادگاه دیگر با همسرم دارم به علت ضزب و جرع عمدی (نامه پزشکی قانونی به علت ضربه به دامه سر را هم دارم)
در در قرار نهایی دادسرا قرار مجرمیت برای همسرم صادر شده و چند روز دیگر جلسه دادگاه تشکیل میشه
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این آزمایشات به صورت تخصصی میباشد و بنده از دادن اطلاعات در این زمینه معذور هستم.

بله