در صورتی که خانم اطلاعی از محضر ثبت صیغه و مدت زمان نداشته باشد می تواند به صیغه فرد دیگری درآید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۳ #94741247

با سلام خانمی قبلا به صیغه مردی درآمده، و اطلاعی از محضر ثبت صیغه و مدت زمان صیغه در دست نیست. چگونه میتوان این موضوع را استعلام نمود؟ آیا آن خانم میتواند در زمانی که در صیغه آن فرد است به صیغه شخص دیگری در آید؟ مرجعی برای استعلام وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سام از همان دفتری صیغه صورت گرفته است

در عقد موقت درج مدت الزامی است زوجه هنگامی که مدت عقد سپری شود باید عده نگه دارد و تا پایان مدت عده نمی تواند با فرد دیگری ازدواج گند

چون خانم‌ مدت زمان صیغه را نمیدانسه . صیغه باطل است .‌چون تعیین مدت یکی از شروط انجام صیغه است .

خیر نمیتوانند در صورتی که در عقد موقت هستند به عقد موقت شخص دیگر در آیند ، بهتر است بدلیل شک و شبه بوجود آمده به یکی از فقها مراجعه نمایند تا مشکل را حل نمایند .

سلام به دلیل عدم ثبت موقت استعلام غیر ممکن است . وقتی زنی در عقد موقت یا دائم دیگری است نمی تواند با مرد دیگری عقد کند .

با سلام خانمی قبلا به صیغه مردی درآمده، و اطلاعی از محضر ثبت صیغه و مدت زمان صیغه در دست نیست. چگونه میتوان این موضوع را استعلام نمود؟
تنها راه مراجعه به محضری است که در آن جا صیغه خوانده شده است و یا اینکه از شوهر ایشان پرسیده شود که صیغه چند ماهه بوده است
آیا آن خانم میتواند در زمانی که در صیغه آن فرد است به صیغه شخص دیگری در آید؟ مرجعی برای استعلام وجود دارد؟
خیر تازمانی که صیغه تمام نشده و عده ی ایشان هم تمام نشده نمی توانند به عقد شخص دیگر در بیاییند و اگر در این حین عمل زناشویی انجام شود حرام ابدی خواهند شد بر یکدیگر