آیا با گرفتن وکیل میتوانم خودرو را به فروشنده بر گردانم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۴ #94740045

سلام. تاریخ ۱۷.۰۹.۹۹ پراید ۸۶ به شرط کامل فابریک فقط یک درب رنگ و با کارکرد ۱۳۵ کیلومتر واقعی با فریبکاری فروشنده ۶۴ میلیون معامله کردم و ۵ میلیون خسارت و فسخ خودکار معامله درصورت تخلف در قولنامه عنوان شده است. بعد از خرید متوجه شدم اول قیمت خودرو بسیار پایین تر از قیمت معامله است دوم ماشین فابریک نیست و ایرادات متعدد دارد. موارد را به فروشنده بصورت اظهار نامه ۲۲.۰۹.۹۹ ارسال نمودم و تقاضای تامین دلیل دادم که طبق نظر کارشناس رسمی قیمت خودرو درصورت سلامت کامل ۴۹ میلیون و طبق نظر ایشان ماشین از لحاظ موتوری و گیربکس و پمپ هیدرولیک نیاز به تعمیر دارد و دور رنگ و صافکاری شده است و فابریک نمیباشد. . ضمنا در معامله هیچ خیاری ساقط نشده است. فروشنده میگه میام میگیرم اما قصد اومدن نداره. ازونجایی که درحال حاضر امکان دادخواست فسخ و مطالبه وجه و خسارت بصورت همزمان امکان پذیر نبود مدتی صبر کردم. لطفا راهنمایی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما می توانید معامله را فسخ کنید.

با توجه به معیوب بودن خودرو می توانید معامله را فسخ کنید

با توجه به فرمایشات شما امکان فسخ معامله وجود دارد

با سلام وقت بخیر
چون خیار از شما ساقط نشده
میتوانید فسخ کنید به استناد نظر کارشناس

مطابق آنچه در سئوال آمده امکان فسخ وجود دارد

درود بر شما
بله با شرایط عنوان شده شرایط فسخ مهیا گردیده است .

فسخ معامله در فرض سوال و به استناد ضرر در قیمت در صورتی ممکن است که خیار غبن فاحش و افحش را ساقط نکرده باشید، همچنین اظهارنظر در خصوص عیب پنهان و یا عدم تطابق شرایط مبیع با شرایط مذکور در قرارداد و آثار حقوقی احتمالی هر مورد نیازمند مطالعه کانال و دقیق قرارداد خواهیم بود