آن خواهری که سه دانگ به نامشه باز هم سهم میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #94704375

با سلام یک خانه پدری است ۶۷ متر که بین ۳ پسر و ۲ خواهر تقسیم می شود.و سه دانگ خانه به به نام خواهر کوچک تر است . همه ی ما موافق فروش خانه هستیم اما خواهر بزرگتر در حضور نمی اید ما باید چکار کنیم و ایا ان خواهری که سه دانگ به نامشه باز هم سهم می بره یا نه. اگه خانه از طریق قانونی فروش برود هزینه اولیه دادسرا و و چقدر از فروش خانه به داد سرا می رسد. و حالا در مورد ان خواهری که حضور نمی اید چه کار کنیم و می گوید چرا سه دانگ به نام ان خواهر باید باشد

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خواهری که سه دانگ ملک بنام اوست میتوانید از سه دانگ دیگر ملک نسبت به سهم الارث خویش ارث ببرد
در صورت عدم همکاری خواهر بزرگتر ، میتوانید دادخواست تقسیم ماترک و فروش ملک را بر علیه خواهر بزرگ ارایه نمایید و در صورت عدم همکاری و حضور خواهر بزرگ تر در دادگاه ، بعد از فروش ملک نسبت به سهم خواهر بزرگ به صندوق دادگستری واریز تا در صورت مطالبه ان از طریق دادگستری اقدام نماید .

سلام. یکی از شما دادخواست تقسیم و درخواست فروش به دادگاه بدهد. خواهدی که ۳ دانگ به او از طریق بیع منتقل شده، باز هم ارث می برد و مانعی وجود ندارد.‌

با سلام یکی از وراث بعنوان خواهان بقیه وراث را بعنوان خوانده دعوت نموده درخواست تقسیم ترکه بدهید سهم ایشان که حاضر نیستند مشخص شده بعد از فروش در محل صندوق دادگستری تادیه نمایید وخواهری که ۳ دانگ منزل به نام ایشان است نیز سهم میبرد .