آیا طلاق ۱۰ ماه گذشته را می توان ادامه داد تا نیاز به جاری کردن طلاق جدید و هزینه های سر سام آور نباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۷ #94700776

باسلام وخسته نباشید
بنده وکلالت طلاق بلاعزل مشروط به زوجه داده بودم که ایشان سال گذشته با مراجعه به دادگاه و دریافت برگه عدم سازش دادگاه بدون در نظر گرفتن شروط وکالت نامه حکم طلاق صادر می کنند و جلسه دادگاه غیابی بوده و بنده در جلسه واخواهی با ارائه مدارک دال بر عدم احراز شروط سه گانه دادگاه با پذیرش واخواهی و با دادن حکم نقض دادنامه و ابطال طلاق زوجه مجددا تجدید نظر خواهی کردن که دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را عیننا تایید کرد و دوباره زوجه فرجام خواهی نمود که دیوان عالی هم با رد دادخواست فرجام خواهی حکم بر ابطال طلاق داد که پس از گذشت حدود ۱۰ ماه بنده از دادگاه بدوی نامه ابطال طلاق را گرفتم و حال سوال اینجاست که زوجه رضایت به بذل مهریه دادن و بنده نیز موافق طلاق هستم علی ایحال برای اینکه طلاق ۱۰ ماه قبل پا بر جا باشد از لحاظ قانونی و شرعی چه باید کرد. سر دفتر محضر طلاق مصرانه خواهان ابطال طلاق هستند و اعلام می کنند که صیغه طلاق می بایست مجددا جاری شود و مراحل طلاق از نو باید اجرا شود و حال اینکه با توجه به این مساله که زوجه حاضر به پرداخت مجدد هزینه های جاری طلاق نیستند و بنده هم با توجه به درآمد کم با داشتن دو فرزند میخواستم بدانم که تکلیف چیست

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجدد اقدام کنید
مراحل طلاق توافقی
به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

چاره ای جز اقدام مجدد و تقدیم دادخواست طلاق توافقی ندارید . پرونده و موضوع طلاق قبلی منتفی شده و نمیتوانید با استناد به آن اقدامی نمایید .

با سلام
با توجه به این که طی حکم دادگاه؛ طلاق گذشته ابطال شده است، مجددا نیاز به سیر تشریفات طلاق می باشد...

درود برشما
باتوجه به صدر حکم ابطال طلاق برای طلاق جدیدباید مراحل جدید طی شود.