باید سفته چقدری بگیرم ازش؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۱ #94673428

سلام خسته نباشید...من میخوام برای شخصی وام ۱۲ میلیونی بگیرم که اقساطشو فقط خودش باید بده...قراره به من سفته بده به عنوان ضمانت... اول اینکه باید سفته چقدری بگیرم ازش...دوما اینکه چی بنویسه پشتش... و سوما تاریخش عندالمطالبه کنم

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مشخصات کامل ایشان در سفته قید شود زمان پرداخت عندالمطالبه قید شود مبلغ سفته باید حاوی مبلغ وام و سود ان باشد

با سلام بنظر بنده دو برابر مبلغ وام از ایشان سفته بگیرید چرا که در صورت عدم تادیه به موقع اقساط ممکنه خسارت دیرکرد به وام اعطایی تعلق بگیره و شما بعنوان ضامن باید پرداخت نمایید-تاریخ سفته رو می تونید ذکر کنید و یا می تونید بصورت عندالمطالبه از وی سفته بگیرید پشت سفته هم نیازی نیست مطلبی قید شود

دو برابر مبلغ وام سفته اخذ و مشخصات کامل متعهد از جمله ادرس دقیق را قید نمایید .
میتوانید ضامن هم بخواهید که باید ظهر سفته را امضا نمایند .

میتوانید به میزان وام یا بیشتر سفته مطالبه نمایید.
اطلاعات کامل را با خط خودش تکمیل و امضا و اثر انگشت درج شود ضمنا در ظهر آن امضا و اثر انگشت شخص یا اشخاصی به عنوان ضامن اخذ شود.
در خصوص تاریخ نیز خیلی مهم نیست ولی عندالمطالبه بهتر خواهد بود

درود بر شما
قراردادی در این خصوص تنظیم و مشخصات سفته قید گردد.وسفته به مبلغ و سود وام باشد
وتاریخی در سفته درج ننمایید..

به میزان ام ایشان سفته دریافت کنید

سلام وقت بخیر
می توانید به میزان وام از ایشان سفته دریافت نمایید ضمن اینکه باید مشخصات کامل و کد ملی و آدرس و امضاء روی سفته درج شود و تاریخ سفته عندالمطالبه باشد .