چطور میشه وقتی دادگاه رای قسط بندی رو صادر کردن حالا بعد از چند سال نرخ روز رو مطالبه میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۴ #94606413

سلام
یکی از استانهای نزدیک ما چند سال پیش یک چک ۱۲ ملیونی داشتن که برگ خورده و به دلیل وضعیت مالی بدی که داشتن توانایی پرداخت رو نداشتن و دادگاه این مبلغ رو قسط بندی کردن حالا بعد از چند سال این مبلغ از طریق کارت یارانه تسویه شده ولی آقای طلبکار رضایت نمیدن تازه بعد از چند سال میگن که باید به نرخ روز باشه که بانک مرکزی حساب کردن چیزی حدود ۷۰ ملیون میشه میخواستم بدونم چطور میشه وقتی دادگاه رای قسط بندی رو صادر کردن حالا بعد از چند سال آقای طلبکار این نرخ روز رو اعلام کرده که پرداخت بشه تکلیف کسی که بدهکار بودن چی میشه

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
درصورتی که اقساط به طور مرتب پرداخت شود نیاز به رضایت نمیباشد

اگر طبق رای دادگاه کلیه اقساط را در موعد مقرر پرداخت کرده اید و الان تسویه شده دادخواست استرداد لاشه چک را بطرفیت طلبکار سابق ارائه و لاشه چک را پس بگیرید و حتما پرینت حسابی که ازش اقساط کسر شده را ضمیمه دادخواست کنید چون احتمالا تو شرح پرینت بانکی گردش و برداشت مربوطه میزنه کسر بابت نامه شماره ... دادگستری که براحتی قابلیت ردیابی رو داره و فقط مبالغ مستقیم بحساب خود طرف واریز شده یا دادگستری ؟

اگر مطابق رای دادگاه اقساط کاملا پرداخت شده باشد نیازی به رضایت خواهان نیست

بعد از تقسیط بدهی از سوی دادگاه و پرداخت اقساط دیگر نیازی به رضایت خواهان نمی باشد تا خواسته های غیرقانونی را مطرح نماید .

باسلام
چنانچه تسویه شده مبلغ چک شما دادخواست استرداد لاشه چک خود را تقدیم دادگاه کنید و رسید پرداخت خود را هم ضمیمه کنید