دادخواستی مبنی بر اثبات مالکیت به داد گاه ارائه داده که سهم یکی از شرکاء را خریده در حالی که قباله وی دارای حدود اربعه و بصورت مفروز می باشد؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۳ #94584821

با سلام.ملکی که بین سه نفر مشاع بوده.شخص ثالثی با ارائه قباله عادی دادخواستی مبنی بر اثبات مالکیت به داد گاه ارائه داده که سهم یکی از شرکاء را خریده در حالی که قباله وی دارای حدود اربعه و بصورت مفروز می باشد نه بصورت مشاعی
راهنمایی بفرمایید به نظر شما سرانجام این پرونده چیست.ممنون

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرفی که ادعای خرید مفروز داره باید اثبات کنه

براساس دلایل و مدارک رای صادر خواهد شد

صرف ادعای شخص ثالث بدون مستندات مدلل مورد قبول نخواهد بود لذا با استناد به مدارک مستند باید از حقوق خود دفاع نموده و ادعای عدم احقاق شخص ثالث را اثبات نمایید

با سلام
طرف مقابل باید اثبات وقوع معامله دهد

سلام سند عادی (یا همان قباله) توان برابری با سند رسمی را ندارد با این وجود در صورت وجود امضای دو شاهد در قباله و عندالزوم حضور آنها در دادگاه و ادای شهادت ،و احراز و اثبات مبنی بر مالکیت توسط دادگاه رسیدگی کننده، حکم به مالکیت مشاعی وی به میزان مقدار اثبات شده صادر خواهد شد.

درود
پذیرش یا عدم پذیرش سند عادی وی منوط به نظر قاضی می باشد.