شکایت از یک نفر بابت چند اتهام چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #94542458

سلام خسته نباشید
شخصی با ضرب و جرح بنده که موجب شکستگی دست و بخیه دست و سر میشه و بعد گوشی منو میدزده بعد چندروز تخریبش میکنه سیمکارت و رم گوشی رو برده پیج اینستاگرام ساخته و عکسای شخصیم منتشر کرده و از سیمکارتم سواستفاده کرده و وارد واتساپ و تلگرامم شده و همچنین به من تهمت رابطه نامشروع و زنا با زن شوهردار زدن
حالا من بخوام شکایت کنم تحت چه عناوینی و آیا میشه در یک شکایت همه اتهامات را بنویسم؟ به همه آنها همزمان رسیدگی میشود؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین، ضرب و جرح عمدی، افتراء، تخریب، دسترسی غیر مجاز و سرقت علیه ایشان اقامه دعوا کنید.

بله میتوانید طی یک شکواییه عناوین متعدد مجرمانه ضرب و جرح (با نامه پزشکی قانونی) سرقت گوشی و انتشار اطلاعات شخصی در فضای مجازی و تهمت و افترا (در صورت حصول شرایط قذف)شکایت کنید .