پس دادن ودیعه مستاجر همراه چک تضمین اجاره بها به شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #94533100

با سلام واحترام
من یک مستاجر دارم می خواهد ملک تخلیه کند پشت اجاره نامه متن پس دادن ودیعه قرض الحسنه مستاجر همراه با چک تضمین اجاره بها تخلیه چگونه باید نوشته شود؟ با تشکر از پاسخ شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تشریفات خاصی ندارد

با سلام
نیاز به تشریفات خاصی نیست
در پشت اجاره نامه قید شود در تاریخ فلان و ساعت فلان مورد اجاره بصورت صحیح و سالم تحویل موجر گردید و کلید های منزل به همراه پول پیش خانه به مبلغ فلان و نیز چکی که بابت ضمانت از مستاجر اخذ شده بود به مستاجر تحویل داده شد .
طرفین امضا و در صورت ممکن دو نفر شاهد نیز امضا کنند .

سلام می توانید قید کنید قرارداد فسخ شده و ودیعه و چک تضمین به مستاجر مسترد شد