چند تا پیامک مبنی بر قبول فروش مغازه به من در دست دارم؛ آیا میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۲ #94524611

سلام
من سه دانگ از یک باب مغازه را از برادرم خریدم بدون هیچگونه قولنامه. من تمام آن پولی که توافق کرده بودی پرداخت کردم
حالا آن منکر شده و قصد فروش مغازه کرده. فقط چند تا پیامک مبنی بر قبول فروش مغازه به من در دست دارم
آیا میتوانم شکایتش کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شهادت شهود و استناد به فیشهای واریزی اقامه دعوی صورت گیرد.

با سلام. متاسفانه مراجع قضایی برای پرونده های حقوقی درخواست استعلام پیامک ها را صادر نمیکنند.جهت اثبات بیع شفاهی به مستندات دیگر از جمله فیش های واریزی، شهادت شهود و... استناد نمایید.

با سلام .صرف ارسال پیامک دلیل نمی باشد شما باید استشهادیه تنظیم کنید و شهودی که در جریان موضوع هستند آن را امضا کنند.

با سلام
قرارداد اعم از شفاهی و کتبی است لیکن دادخواست تائید و تنفیذ بیع شفاهی را از دادگاه مطالبه نمائید