آیا میتوانم شکایت کیفری بر علیه فروشنده و مالک اصلی ساختمان بدلیل سکوت این معامله انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #94511417

با سلام.اینجانب یک واحد خانه را از شخصی بصورت مبایعه نامه خریداری کردم و همین شخص خودش طی مبایعه نامه همان واحد را از مالک اصلی خریداری کرده بود.الان که مدت هیجده ماه از تاریخ مبایعه نامه بنده میگذره بتازگی دریافتم که سند خانه صادر شده و بگفته ساکنان اون ساختمان نوساز سند به اندازه دو درصد کل ساختمان در توقیف مهریه زن مالک نه واحدی هست.
آیا میتوانم دادخواست ابطال معامله ارائه بدهم؟،درصورت ارائه دادخواست فسخ معامله،میتوانم ضرر و زیان ناشی از افزایش قیمت ساختمان بدهم؟
آیا توقیف کننده هم مقصر هست که سکوت اختیار کرده؟
در ضمن بنده قیمت کامل ساختمان را پرداختم و تاریخ مبایعه نامه بنده سال ۹۸ بوده ولی توقیف ساختمان در تاریخ ۹۵ که من هیچ اطلاعی نداشتم.
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اعتراض ثالث مالکیت خود در واحد مذکور را به دادگاه اعلام کنیدو تقاضای رفع توقیف را کنید

شما میتوانید با تقدیم اعتراض ثالث مراتب مالکیت خود در واحد مذکور را به دادگاه اعلام کرده و تقاضای رفع توقیف را بنمایید . البته اگر توقیف ملک قبل از خرید توسط شما صورت گرفته باشد امکان فسخ برای شما وجود دارد .