حذف کلمه سید در مکاتبات رسمی قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #94500245

با سلام
اینجانب سید هستم که این نام بطور کامل در همه اسناد و مدارکم قید شده اما متاسفانه شرکت کارفرما ( شرکت تولید نیروی برق رامین ) در مکاتبات با شرکت پیمانکار کلمه سید را حذف نموده اند
آیا با استناد به این نامه می توان از آنها شکایت حقوقی نمود؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا این موضوع را می توانید از طریق مکاتبه حب و فصل نمایید
ثانیا با احتمال ضعیف، نهایتا امکان تقاضای صدور حکم مبنی بر الزام ایشان به ذکر کامل نام شما در مکاتبات اداری وجود دارد و موضوع بستگی به پذیرش قاضی دارد

سلام
موضوع مطروحه فاقد وصف کیفری میباشد.

با سلام
عدم ذکر سید در مکاتبات فوق الذکر جرم محسوب نشده و امکان شکایت از این بابت برای شما وجود ندارد.