حکم جلب من رو میتونه بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #94462824

سلام من یه زن خانه دار هستم،به خاطر مشکل مالی تابستان ۹۸ از شخصی دوازده میلیون سود گرفتم بابتش سی میلیون سفته بدون تاریخ دادم تا آذر ماه پرداخت سود داشتم بهمن ماه سفته را تاریخ زده و اجرا گذاشت در جلسه دادگاه عنوان کرده دستگاه خریدم پول سود نبوده البته هیچ امضا رسید یا مدرکی از من نداره برای خرید دستگاه، شاهد داشتم برای نزول ولی شاهد را خرید و بر علیه من شهادت داد، دو جلسه رفتم دادگاه تا برای کرونا تعطیل شد و ده روز پیش دادگاه تشکیل شد من نتونستم برم حکم صادر شد که مدرک و شاهد نداشتم برای نزول باید سفته سی تومنی را پرداخت کنم من هیچ در آمد و مالی که به نامم باشه ندارم حتی شغلی ندارم باید چیکار کنم،حکم جلب من رو میتونه بگیره؟من یه پسر دوازده ساله دارم اگه برم زندان کسی رو ندارم،میشه کمک کنید ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعداز ابلاغ اجراییه باید دادخواست اعسار مطرح بنمایید تا فعلا جلب منتفی شود.