به ما سه روز وقت داده تا صلح کنیم و برادرانم قبول نمیکنند و دادگاه تقسیم نامه ما که برادرانم امضا کردن رد میکند؛ رای درست است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۹ #94453403

باسلام خدمت وکلای عزیز
پدر من در سال۹۲ فوت کرد و ما اموالش را در سال۹۴ با حضور شاهد تقسیم کردیم و برادرانم در حضور شهود و مهر شورا روستا به ما تقسیم نامه دادن و ما تما م زمین های دیمی را اباد کردیم ولی امسال ۹۹ برادرانم از ما شکایت کردن که متن شکایت خله ید و قلع قم است و ادعا مکنند که پدرمان قبل از فوتش نسق زراعی به نام ما سه برادر کرده و ما به علت بی سواد نمیدانستیم نسق به نام ماست و این موضوع که نسق به نامه انهاست صحت دارد و به خواهرانم مال دادیم و امروز که دادگاه مون بود قاضی رای به نفع انها داد و به ما سه روز وقت داده تا صلح کنیم و برادرانم قبول نمیکنند و دادگاه تقسیم نامه ما که برادرانم امضا کردن رد میکند و میگوید پدر شما بعد از فوتش مالی نداشته که برادرانتان به شما تقسیم نامه دادن و حالا می خواهم بدانم رای درست یا نه

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شما بایستی به نحوی رضایت انان را جلب نمایید

با سلام
اگر نسق بنام انان زده شده است لذا حکم دادگاه صحیح بوده و شما بایستی به نحوی رضایت انان را جلب نمایید

رای دادگاه با توجه به توضیحات شما صحیح صادر شده است

سلام.با توجه به تقسیم نامه وشرایط تقسیم قبل از فوت پدر بله درست است.

سلام نظر به تقسیم نامه نوشته شده بین شما و برادرانت رای دادکاه صحیحا صادر شده

با توجه به توضیحات تون به نظر رای دادگاه صحیح است