هر کدوم بطور مستقل نسبت به جرمشون واسشون مبلغ تعیین میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۰ #94444541

سلام شخصی با دوتا همدستش چنتا جرم رو مرتکب شده که کلاهبرداری پولی, خیانت در امانت و چک جعلی و سو استفاده از اعتبار شخص...همه این جرمها در بازپرسی تایید شدن حالا چون زندان هر کدوم متفاوته حکم به چه صورت میدن و اینکه ردمال و جزای نقدی تقسیم بر ۳ نفرشون میشه ممنون.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص رد مال، رای وحدت رویه شماره ۷۹۹؛
رای وحدت‌ رویه شماره ۷۹۹ ـ ۱۳۹۹/۷/۱۵ هیات‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور
در موارد شرکت در سرقت، مسئولیت هر یک از سارقان در رد مال به میزان مالی است که تحصیل کرده است و دادگاه در اجرای ماده ۶۶۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۱۴ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ حدود مسئولیت هر یک از سارقان را بر همین اساس مشخص می‌کند و اگر میزان مال تحصیل شده توسط هر یک از سارقان معلوم نباشد، با توجه به اصل تساوی مسئولیت که از جمله در مواد ۴۵۳،۵۲۶ و ۵۳۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ مورد پذیرش قانونگذار قرار گرفته است، مسئولیت سارقان در رد مال مسروقه به طور مساوی است. بر این اساس، رای شعبه بیست و هفتم دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان که با این نظر مطابقت دارد به اکثریت آراء، صحیح و قانونی تشخیص داده می‌شود. این رای طبق ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات بعدی، در موارد مشابه برای شعب دیوان عالی کشور، دادگاه‌ها و سایر مراجع اعم از قضایی و غیرآن لازم‌الاتباع است.

سلام و درود
باتوجه به تعدد جرائم ارتکابی مجازات اشد اعمال خواهد شد
رد مال بصورت مساوی وجمعی است (درصورتی که عین مال دراختیار یک نفر باشد ایشان محکوم به رد مال خواهد شد)
جزای نقدی برای هریک مجزا و مستقل تعیین خواهد شد
موفق و موید باشید

درود
چون جرائو. متعدد است بر طبق ماده۱۳۴قانون مجازات اسلامی مجازات اشد اجرا می شود. در رد مال نیز اصل بر تساوی است

با درود
مجازات اشد قابل اعمال است.
اصل بر میزان مشارکت مجرمین است لیکن اگر قابل تعیین و مشخص نباشد، به صورت تساوی است و برخلاف گروهی، حقیر معتقد است تضامنی نیست.

در جرائم متعدد که محکومیتهای مختلفی صادر میشود ، مجازات اشد قابل اجراست .

سلام شراکت درجرم درپروندهای یکنفر یا ده نفرباشند همه آنها به یک اندازه مجازات می شوند و معمولا این معاون جرم است که در سطح پاینتری مجازات می شود

شرکت در جرم حداقل مجازات مباشر اصلی است