میتوانیم با وکالت پول از بانک بگیریم خونه بسازیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۱ #94441636

سلام پدرم ۲۵ مرداد ۹۹ فوت کرده قبل از فوتش خونه خود را تخریب کرده بود در حال گود برداری بود الان همینجوری مونده انحصار وراثت در حال انجام دادن هست هفته پیش همه به مادرم وکالت تام بلاعضل دادیم یه مبلغی تو بانک هست که بانک بلوکه کرده مادرم میتونه با وکالتی که بهش دادیم پول از بانک بگیریم خونه بسازیم

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
بله پرداخت می شود

بله پس از اخذ مالیات بر ارث به شما پرداخت خواهد شد.

با سلام
در صورت دادن وکالت تام بر امور اداری و مالی و سایر برای مادر خود ، مادر شما به وکالت از شما میتواند جهت انجام امورات محوله و قید شده در متن وکالتنامه اقدام نماید