جهت طلب خود تامین خواسته نموده اکنون ابلاغ جهت دریافت وجه تودیع آمده یعنی چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۵ #94418040

و ۳ روز مهلت داده ۳ روز از چه زمانی محاسبه میشود و آیا آیام تعطیل را هم شامل میشود.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، احتساب مهلت ها یک روز پس از تاریخ ابلاغ و روز اقدام هم جزء محاسبه لحاظ نمیشه

سوال شما ابهام دارد !!!شما خوانده یا خواهان پرونده هستید؟برای پرونده درخواست اجرا شده ؟

شما هر زمان می توانید جهت دریافت وجه مراجعه کنید و منع قانونی ندارد

سلام و عرض ادب.
برای اجرای قرار تامین خواسته ۱۰ تا ۱۵ درصد مبلغ خواسته را برای خسارت احتمالی به صندوق دادگستری پرداخت کنید.
مهلت سه روز از زمان ابلاغ محاسبه میشود و روز های تعطیل فقط در صورتی محاسبه میشود که روز آخر مهلت روز تعطیل باشد.لازم به ذکر است که در صورتی که ادله شما برای دادخواست سند رسمی باشد نیازی به پرداخت خسارت احتمالی نیست

درود برشما ...فقط اگر روز اخر با تعطیلی همزمان باشد روز بعد ملاک قرار میگیرد