آیا در صورت طلاق، مهریه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۸ #94413046

سلام
ازدواج کردم و در دوران عقد (باکره هستم) به سر می برم با همسرم تفاهم نداریم و به مشکل برخوردیم ایشان به هیج وجه راضی به طلاق نمی شود و من هم نمی خوام باهاش زندگی کنم، دلایلی که برای طلاق دارم جز شروط ۱۲ گانه عقد نبوده و جز عسر و حرج محسوب نمیشه.
اگه مهریه ام رو اجرا بزارم میتونم از مهریه استفاده کنم و طلاق بگیرم؟
چون توان پرداخت مهریه ام رو نداره، مهریه ام ۱۱۴ سکه اس ۱۱۴ بهم تعلق میگیره یا نصفش چون باکره هستم؟
چه راهی هست از دستش راحت بشم؟
ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید
راضی به طلاق توافقی نیست.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حق طلاق با مرد است و در مواردی قانون به زوجه حق طلاق میدهد از جمله شروط ضمن عقد نپرداختن نفقه به مدت شش ماه و عسر و حرج محدود به موارد مذکور در قانون نیست وشما با کمک یک وکیل خوب می توانید در دادگاه عسر حرج خود را اثبات وطلاق بگیرید یا با بخشیدن مالی از جمله به میزان مهریه کمتر یا بیشتر و توافق زوج طلاق خلع و مبارات بگیرید اما به طور کلی بحث مهریه جدا از طلاق است شما میتوانید از حق حبس خود استفاده و از شوهر تمکین نکنید واین میتواند راه حلی باشد که به شما در گرفتن طلاق کمک کند

مهربه دلیل طلاق نیست .‌شاید اهرم فشاری باشد که شوهر راضی به طلاق شود .
ولی باتوجه به کم بودن تعیین پیش قسط مهریه ، عموما فشاری برزوج تحمیل نمی شود .
برای طلاق بایستی به وکیل خوب مراجعه کنید

با توجه به عدم شروع زندگی مشترک علت عدم تفاهم و شناسایی راههای حل مشکل با همکاری خانواده ها و مشاوره و مذاکره بیشتر در اولویت است. ولی چنانچه بحث قضایی موضوع را بخواهید نصف مهریه با توجه به باکره بودن استحقاق شماست. اجرا گذاشتن مهریه طرف مقابل را ملزم به طلاق نمیکند. هر چند در جلب رضایت ایشان موثر است.

سلام مهریه در هر حال به شما تعلق می گیرد اما با توجه بهب اکره بودن شما در صورت صدور حکم طلاق مستحق نصف مهر هستید .