با تغییر نام خانوادگی موافقت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۱ #94402797

نام خانوادگیم همتی هست میخوام به همت تغییر بدم آیا ثبت احوال اجازه میدهد آیا اگر اجازه ندهد با شکایت و دادگاه میتوانم این کارو بکنم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره ی ثبت احوال مراجعه کنید امکان تغییر دور از ذهن نیست

با سلام؛ بله ابتدا ثبت و در صورت مخالفت خواسته خود رادر دادگاه مطرح کنید

سلام احتمالا قبول نمی کند و از طریق دادگاه اقدام نمایید

با مراجعه ودرخواست به اداره ثبت احوال جهت تغییرنام خانوادگی اقدام نمایید ودرصورتی که اداره ثبت احوال موافقت ننموده اند اقدام به ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی فرمایید.

میبایستی به اداره ثبت احوال مراجعه نماییید

سلام
برای تغییر فامیلی ،میتوانید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید، به نظر می‌رسد که با درخواست شما موافقت شود.موفق باشید

در مورد موافقت یا عدم موافقت موضوع حق تقدم فامیلی همت در شهرستان خود رو مورد توجه قرار بدین چون قانونا اگه کسی به این فامیل باشه با درخواست شما مخالفت خواهد شد