آیا قراردادی که در ابتدای سال ۹۸ بر اساس همون طرح طبقه بندی امضا شده وجاهت قانونی ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #94387159

مدت ۱۹ سال است که در یکی از سازمان‌های وابسته به شهرداری در حال خدمت هستم و هر ساله طبق قانون کار قرارداد و بر اساس طرح طبقه بندی از سال ۸۸ جهت برخورداری حقوق و مزایا قرارداد منعقد میکنم و در بهمن ماه سال ۹۸ قراردادی را به من دادن که شما برابر نامه ای که از سازمان شهرداری‌ها ارسال شده تبدیل وضعیت به پیمانی شده اید و قرارداد را از ابتدای سال ۹۸ لحاظ کرده اند.

سوال من اینجاست؟
کارفرما اعلام میکنه که شما باید بابت اضافه پرداختی که در ده ماه سال ۹۸ دارید را از از حقوق تان کسر کنیم .
حال؟؟؟
آیا قراردادی که در ابتدای سال ۹۸ بر اساس همون طرح طبقه بندی امضا شده مگر وجاهت قانونی ندارد که دارن از حقوق ما کسر میکنن
و آیا کارفرما می‌تواند نسبت به کسر حقوق اقدام کند.

ممنون از تمام کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ...این موضوع وجاهت قانونی ندارد و شما میتوانید بابت تبدیل وضعیت و کسر از حقوق نا به اقدام کنید

با سلام کسر حقوق بابت چیه ؟