چطوری می‌توانم دوباره یک نسخه از اصل مدارک را از اداره ثبت بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۷ #94376243

۲۰ سال پیش شرکتی با مسئولیت محدود ثبت کردم، اما مطلقا هیچ فعالیتی با آن انجام ندادم، الان به شرکت نیاز و قصد فعال کردنش را دارم، متاسفانه متوجه شدم مدارک شرکت شامل شرکت‌نامه، اساس‌نامه و غیره گم شده‌اند، یعنی احتمالا توسط مادرم به اشتباه و سهوا دور انداخته شده‌اند. از اداره ثبت در خواست کردم، اما متاسفانه فقط یک نسخه کپی برابر اصل در قطع A۴ از مدارک بهم دادند، که نه دفترخانه‌ها از روی آن کپی برابر اصل مجدد می‌کنند، نه بانک‌ها برای افتتاح حساب قبولش دارند چون در خواست اصل مدارک را می‌کنند.

آیا می‌توانم علیه اداره ثبت شکایت کنم؟
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر و سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

سلام خیر جرمی اتفاق نیافتاده است.

خیر از ناحیه اداره ثبت جرمی تحقق نیافته است

با سلام از اداره ثبت بخواهید اصل را به شما بدهد و برابر اصل را در بایگانی نگهداری کنند

درود
از ناحیه اداره ثبت ، جرمی محقق نشده است .

با سلام در صورت مفقود شدن اسناد شرکت میشه از اداره ثبت شرکت ها درخواست المثنی کرد در ارتباط با شرکت هایی با مسئولیت محدود این مدارک شامل اساس نامه، شرکت نامه و تقاضا نامه، صورت جلسه تاسیس کنندگان است.لذا اگر همه مدارک مفقود شده امکان گرفتن المثنی نیست مگر اینکه از مدارک اولیه شرکت کپی برابر اصل داشته باشید لذا اداره ثبت شرکت ها مرتکب تخلفی نشده است

درود بر شما، خیر، در اقدامات اداره ثبت طبق تفاسیر شما هیچ تخلفی صورت نگرفته که قابل شکایت باشد.