آیا قرار منع تعقیب صادر شده یا جلب به دادرسی؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۷ #94361807

با سلام
همسرم از من شکایتی مبنی بر ضرب و جرح عمدی و توهین کرده و هفته پیش وقتی به شعبه بازپرسی مراجعه نمودم گفتند قرار ونع تعقیب صادر شده و به شما ابلاغ می‌شود. داخل ابلاغیه نوشته شده نسبت به شکایت توهین قرار منع تعقیب صادر شده و ادامه ذکر شده:
“در خصوص شکایت دیگر نظر به اینکه گواهی پزشکی قانونی که مبین ورود آسیب در بدن شاکی باشد ارائه نشده و طرفی اظهارات شهود مبین ایراد صدمه بدنی عمدی دارد و موضوع مشمول ماده ۵۶۷ قانون مجازات اسلامی ویژه درجه ۷ می‌باشد عقیده به ارسال پرونده به دادگاه جهت تعیین مجازات متهم را دارم.”
بنده اصلا در جریان پرونده نیستم و حتی حق دفاع از خود به من داده نشده.
آیا نسبت به ضرب و جرح قرار جلب به دادرسی صادر شده؟!

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله در خصوص ضرب و جرح عمدی پرونده مستقیما به دادگاه جهت رسیدگی محول شده است .

بله قرار جلب دادرسی برای شما صادر شده است

با سلام
برای جرم توهین منع تعقیب کیفری و برای ضرب و جرح با شهادت شهود ، جلب به دادرسی صادر شده است

سلام.جلب به دادرسی صادر شده است ولی نظر به فقد گواهی پزشکی قانونی در صورتی که شهود لحظه ضرب و جرح را مشاهده نکرده اند یا گواهی کذب داده اند جای دفاع دارید

در دادگاه جلسه رسیدگی تشکیل می شود و می توانید از خود دفاع کنید

در خصوص ضرب و جرح پرونده مستقیما به دادگاه ارسال شده و دادگاه جلسه جهت دفاع تعیین میکند

بله قرار جلب به دادرسی صادر شده