در چه صورت متوانم از مزایای مرخصی زایمان خود استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #94306042

باسلام.
بنده به مدت ۴ سال در یک بیمارستان مشغول بکار بوده ام و با توجه به اینکه قراردادم در اسفند ماه به پایان رسید و همچنین من در ماه هشتم بارداری خود بوده ام. در صورت تمدید نکردن قرارداد کارفرما به من نمتوانم از حقوق مرخصی زایمان خود نیز استفاده کنم. میخواهم بدانم در چه صورت متوانم از مزایای مرخصی زایمان خود استفاده کنم و ایا اصلا چنین امکانی وجود دارد؟ و با توجه به ۷سال سابقه بیمه متوانم از بیمه بیکاری هم استفاده کنم.
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به رای و نظر کارفرما دارد
اگر در بخش خصوصی مشغول به کار هستید میتوانید در خصوص مطالبات خود دادخواست به اداره کار نمایید

بهتر بود با محل کار خود صحبت می کردید که با شما ۸ماه دیگر قرارداد ببندند تا شما بتوانید از مرخصی زایمان استفاده کنید و پس از اتمام ۶ ماه با گرفتن نامه ای از بیمارستان کپمبنی بر پایان یافتن مدت قرار داد اقدام به بیمه بیکاری می کردید و حدود یک سال تا ۱۴ ماه هم از بیمه بیکاری بهره می بردید.